torsdag 21 mars 2013

fundering vad som händer när man dör

Har funderat på vad som händer när man dör, många hävdar att man kommer till en andra sida, vilket jag anser vara något man bara ska tro på ungefär som att tro på olika religoner och dess budskap och att man får det bättre på andra sidan. Min teori är att hjärnan fungerar som en dators minne. Många har haft nära döden upplevelse, där man har sett sina föräldrar och andra händelser samt ett ljus i tunneln.
jag tror att följande händer: Vid dödsögonblicket så töms hjärnan på det som finns lagrat, alla viktiga saker som familj ,nära och kära samt vissa andra händelser.Detta kan man ha fått berättat av vissa som upplevt nära döden upplevelse, att man såg sina föräldrar, barn och det som har varit viktigt för dom samt ljuset i tunneln.Dom berättar att man såg det som har hänt i deras liv.  döden kan ibland hävas, ungefär som när någon får en hjärtinfarkt, är död i några sekunder,eller minuter men återlivas genom hjärt och lungräddning, Det är ungefär som att minnet i datorn havererar men det finns ändå lagrat och kan återföras, ibland i begränsat minne. Samt ljuset i tunneln den uppstår i samband med slutet, ungefär som när man har huvudvärk och man kan uppleva en blixt .
Hjärndöd det är väl när hjärnan slutat att arbeta, men någonstans så finns informationen lagrat men i vilande läge, kan man ibland väcka en sådan person, så finns det möjlighet att minnet startar, även där kan man återfå det mesta, Som att stänga av datorn, det som finns i minnet finns kvar och startar man upp datorn så återkommer minnet.
Min personliga åsikt är att det inte finns ett liv efter detta utan är bara något man ska tro på för att inge hopp. det är väl inget fel i det, men förlita er inte på det.Vetenskapen har än inte bevisat motsatsen, vilket aldrig kommer att ske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar